Till senaste kommentaren

Läsarundersökning medlemstidningen Vi i SKB

Jag har fått ett mejl om en läsarundersökning för Vi i SKB. Är det SKB som är avsändare?

Kommentarer

 • Ja, SKB genomför just nu en läsarundersökning om medlemstidningen Vi i SKB. Har du fått ett mejl med en förfrågan om att delta är du en av de slumpvist utvalda medlemmarna som vi hoppas har tid att svara på några frågor. Det tar bara några minuter. Även om du inte brukar läsa tidningen är dina svar lika viktiga. Självklart är alla svar anonyma.

  Om avsändaren till mejlet
  Mejlet skickas i samband med att tidningen distribueras i mitten av april. Avsändare till mejlet är "SKB support@origogroup.com". Origo Group är det undersökningsföretag som SKB har anlitat för att hjälpa oss att utföra läsarundersökningen.

  Har du inte fått ett mejl men vill delta i undersökningen
  Gå till www.skb.org/tycktill så hittar du en länk till undersökningen där.

  Varför gör SKB en läsarundersökning?
  Syftet är att vidareutveckla tidningen och att göra den mer läsvärd för våra läsare. I det arbetet vill vi få medlemmarnas input. Vad är bra idag? Vad är mindre bra? Vad saknas? Läser du tidningen och i så fall vad gillar du att läsa om? Det finns även några frågor till dig som inte brukar läsa tidningen.

  Tack för att du tar dig tid att svara på vår läsarundersökning!
  SKB
 • Varför saknar mailet en länk för att avprenumerera?
  el stefe
 • Hej, tack för din fråga.

  Du har fått mejlet för att du är en av alla SKB-medlemmar som blivit slumpvis utvalda för att delta i läsarundersökningen.

  Att det inte går att avprenumerera beror på att undersökningsföretaget inte kommer att kunna använda de utvalda adresserna till mer än ett första mejl, som du redan fått, samt eventuellt ett påminnelsemejl i slutet av undersökningsperioden. Därefter kommer din mejladress inte att kunna användas igen och du behöver därför inte vara orolig för fler mejl därifrån.

  Hoppas att du har fått svar.
  Henrik Kommunikatör
 • Hur gör jag för att inte delta i undersökningar? Jag vill inte ha direktreklam eller att mina uppgifter används för marknadsföring eller på annat sätt delas med någon annan än SKB.
  Isak
 • Hej, tack för din fråga!

  Vi lämnar inte ut medlemmars personuppgifter för marknadsföring eller direktreklam. Adresserna används endast för våra medlemsutskick (t.ex. årsavgift), för information från våra leverantörer av service till boende medlemmar, samt vid undersökningar som ibland vi låter göra, som boendeundersökningen vartannat år. De företag vi anlitar för undersökningar raderar personuppgifterna efteråt och kan inte använda dem till något annat.

  Om du någon gång blir slumpmässigt utvald för deltagande i någon av våra undersökningar, är det alltid frivilligt att genomföra den.

  Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter så kan du läsa det på skb.org/personuppgifter 

  Hoppas att du har fått svar på din fråga.
  Henrik Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.