Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur gör jag prioriteringar för lägenheter i kvarteret Lysosomen?

Varför kan jag inte se ritningar och inte prioritera mina intresseanmälningar för lägenheter i kvarteret Lysosomen?
SKB

Kommentarer

 • Svarstiden för Lysosomen är förlängd till 12 januari 2022 kl 12:00. Behöver du hjälp att tacka ja och prioritera, se nedan.

  Varför blir svarstiden förlängd? Efter den uppgradering av it-systemet som gjordes under 6-7 december så visas inte lägenhetsritningar på Mina sidor. Det har också visat sig att de medlemmar som velat tacka jag till flera lägenheter inte har kunnat prioritera bland dessa på Mina sidor. För att alla som ska svara ska få chans att se ritningarna och göra sina prioriteringar så förlänger vi svarstiden på kallelse efter intresseanmälan. Lägenhetsritningar kommer att kunna visas från och med 16 december.

  Om du redan har svarat på erbjudandet och gjort dina prioriteringar behöver du inte göra något. Du kan kontrollera dina svar och hur du prioriterat mellan lägenheterna du tackat ja till, ända fram till sista svarstid 12 januari.

  Om du ännu inte svarat genom att tacka ja till en eller flera lägenheter, så behöver du logga in på Mina sidor och tacka ja till den eller de lägenheter du är intresserad av. Om du tackar ja till fler än en lägenhet måste du prioritera bland dessa.

  Om du inte kan registrera dina prioriteringar gällande lägenheter som du önskar tacka ja till så kan vi göra det åt dig. Meddela oss vilka lägenheter du önskar tacka ja till och hur du vill prioritera bland dem. Du behöver meddela oss per mejl senast på måndag 20 december. Mejla till uthyrningen@skb.org. Ange medlemsnummer och en lista över de lägenheter du vill tacka ja till. Ange ref.id för respektive lägenhet (framgår på kallelsen) och vilken lägenhet du önskar i första hand (1), andra hand (2) och så vidare. Vi bekräftar per mejl när vi registrerat dina prioriteringar, så du kan gå in på Mina sidor och kontrollera att det är rätt.
  SKB
  (Uppdaterad )
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.