Till senaste kommentaren

Påverkas SKBs lägenhetsvisningar av coronaviruset?

Påverkas visningar av lediga lägenheter av coronaviruset?

Kommentarer

  • Eftersom Folkhälsomyndigheten beslutat om föreskrifter som syftar till minskad risk för smittspridning, så har vi sedan april 2020 inte genomfört några lägenhetsvisningar i samband med uthyrning. Föreskrifterna handlar bland annat om att hålla avstånd och att undvika att flera personer samlas – särskilt i trånga lokaler. Vi kommer att följa de föreskrifter som gäller, så länge åtgärder mot spridning av covid-19 är aktuella.

    Uthyrningen av SKBs lägenheter kommer ändå att fortsätta. Det betyder att lägenheter tills vidare måste hyras ut på ritning och den information som finns tillgänglig om området och lägenheten.

    Lägenheter publiceras som vanligt onsdagar kl 8 till tisdagar kl 12. Efter avslutad publicering kommer de medlemmar som har längst turordning att få en fråga om fortsatt intresse, i stället för kallelse till visning. Svar ska lämnas på Mina sidor senast måndagar kl 12.

    Vi kan behöva komma i kontakt med dig som anmält intresse för lägenhet, så kontrollera och uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.
    SKB
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.