Söka lägenhet

Hej,
1) Jag undrar om lägenhetsvisningarna kommer att återupptas?
2) Det är förståeligt att lägenhetsvisningarna ställdes in p.g.a. corona, men den här situationen kan pågå i många år framåt. I brist på visningar behövs i så fall alternativ. Är detta något ni har diskuterat? Foton från sökbara lägenheter kunde t.ex. vara till hjälp alternativt en beskrivning av lägenhetens skick om det förstnämnda inte går att ordna. Vi är många som inte kan ta en lägenhet osedd.
Vänliga hälsningar
A-C Almqvist Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej,
    Tack för dina frågor och tankar.
    1. Så länge Folkhälsomyndighetens föreskrift om allas ansvar för att förhindra riskspridning, där vi alla uppmanas att inte samlas trånga lokaler, bedömer vi även nu att visningar inte kan återupptas. Vi omprövar beslutet fortlöpande.
    2. När vi besiktigar lägenheter tar vi foton. Dessa foton tillsammans med besiktningsprotokollet publiceras på lägenheten i det skede av processen då visning skulle ha genomförts. Tyvärr står det "lägenhetsritning" på både ritningen och bilder/besiktningsprotokoll, på webben. Klicka på båda dessa länkar på den aktuella lägenheten, så bör du kunna ta del av dessa bilder och besiktningsprotokollet. Det gäller alltså inte i samband med intresseanmälan, utan i samband med nästa steg.

    Claes Uthyrnings- och digitaliseringschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.