Till senaste kommentaren

Vad händer med mina tv-kanaler när Com Hem slutar sända analogt?

Behöver jag göra något för att kunna fortsätta titta på tv som vanligt när Com Hem går över till helt digitala tv-sändningar?

Kommentarer

 • Den 8 september 2020 går Com Hem över till helt digitala tv-sändningar. Com Hem är operatör för kabel-tv-nätet i de flesta av våra fastigheter. Vid övergången till helt digitala tv-sändningar med bättre kvalitet, så upphör sändningarna av de analoga kanalerna. Om du tittar analogt idag behöver du därför ändra till digital-tv på din tv hemma. Det kan du göra redan nu.

  Hur vet jag om jag tittar analogt?
  Från mitten av augusti börjar en informationstext rulla i tv-rutan på de analoga kanalerna. Om du ser texten på din tv så vet du att du tittar analogt och behöver ändra till digital-tv. Får du ingen informationstext i din tv-ruta under augusti så behöver du inte göra något.

  Vill du veta att du tittar digitalt kan du också leta upp Com Hem-kanalen. Den visas bara digitalt och finns oftast på kanalplats 777.

  Hos Com Hem finns all information och tips på hur du ändrar till digital-tv: comhem.se/digitalisering

  Har du fler frågor kan du även kontakta Com Hems kundtjänst på telefon 0771-55 00 00 eller e-post kundservice@comhem.com

  Tänk på att ändra till digital-tv i god tid innan den 8 september för att kunna fortsätta se på tv när de analoga kanalerna utgått.
  SKB
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.